Mijn Naam is Yvonne van Bekkum.

 

Ik ben enkele jaren geleden in aanraking gekomen met Encaustic art toen mijn leven een grote wending nam.....op zoek naar mezelf.  Het was niet de gemakkelijkste weg, maar  wel een bijzonder ontdekkingstocht.

In deze ontdekkingstocht ben ik er achter gekomen dat ik met mijn eigen levenservaring (rugzak) andere mensen kan coachen. Door Encaustic art heb ik  inzichten gekregen door de tekeningen die ik gemaakt heb.

Dit gaf mij zo'n goed gevoel,   dat ik nu ook graag andere mensen zou willen helpen!!

Ik vind het fijn om in een ontspannen sfeer me even helemaal terug te trekken in de schilderingen die spontaan ontstaan op het moment van loslaten. Daarom geef ik workshops. Tijdens deze workshops zul je ervaren dat rust en ontspanning bij mij hoog in het vaandel staan.....je mag gewoon jezelf zijn!

 

***Een dag zonder zorgen is een glimlach voor morgen***